dimecres, 21 de juny del 2017

Últimes funcions de la temporada del Teatre Micalet amb...

1. Xavi Castillo, News!! 

Els dies 23 i 24 de juny de 2017 
Xavi Castillo torna al Teatre Micalet per celebrar Sant Joan i acomiadar la temporada fent-vos riure de nou amb el seu espectacle XAVI CASTILLO, NEWS!! Amb l’humor habitual de la companyia, Xavi explicarà sobre l’escenari les seues reflexions al voltant de les últimes notícies. Un espectacle canviant i amb grans dosi d’improvisació per tal de riure del que ens conten els diaris dia a dia.


MÉS INFORMACIÓ





2. CONCERT Granell: de mà en mà 

El 25 de juny a les 20 h 
Després de l'èxit de l'espectacle Estellés: de mà en mà, Francesc Anyó i Borja Penalba tornen a pujar la poesia als escenaris. «Volem compartir amb vosaltres a Marc Granell, la dignitat i la bellesa de la seua obra. Cantant, parlant, rient, plorant: vivint.» Els versos emotius i senzills de Marc Granell són el fil conductor d'un espectacle poètic al qual Francesc Anyó posa veu i Borja Penalba els sons de la guitarra, la percussió i l’acordió.

MÉS INFORMACIÓ


3. La comèdia de les equivocacions

Del 29 de juny al 2 de juliol 

La comèdia de les equivocacions és una de les primeres comèdies de William Shakespeare. L’Escola Municipal de Teatre de Silla la porta a escena en un muntatge teatral colorit i molt mediterrani.

La ciutat d’Efes està en guerra comercial amb la ciutat de Siracusa. Una parella de siracusans han desembarcat a Efes en contra de les lleis que ho prohibeixen. Encara que coneixen la llegenda que diu que “la ciutat està plena d’estafadors, de mags tenebrosos, de bruixes que et fan perdre l’ànima i et deformen el cos, i d’altres consumats desvergonyits”, es quedaran un dia sencer en aquest port màgic en busca dels seus orígens…



MÉS INFORMACIÓ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.