dimecres, 24 de gener del 2018

'Un tramvia anomenat desig' al Teatre Micalet

Un tramvia anomenat desig és una de les obres mestres de Tennessee Williams i del teatre americà del segle XX. Demà dijous s'estrenarà al Teatre Micalet de València, a les 20,30 h., i estarà en cartell només 4 dies, del 25 al 28 de gener. 


La companyia mallorquina El Somni Produccions, dirigida per Sergio Baos i amb la participació d'Alexandra Palomo, Marga López, Rodo Gener i Joan Manel Vadell, és l'encarregada de defensar un test carregat d'emocions i de representar uns personatges inadaptats i turmentats que representen l'altra cara del somni americà.

 

Probablement recordeu l'argument per la pel·lícula que dirigí Elia Kazan amb Vivien Leigh i Marlon Brando de protagonistes.

El relat gira al voltant de la relació entre quatre personatges en un espai molt reduït. Blanche i Stella Dubois són dues germanes que pertanyen a una rància i arruïnada família meridional dels Estats Units. Blanche és una dona tèrbola, poc transparent, que viu ancorada en el passat; quan visita la seua germana a Nova Orleans anirà desvetllant els aspectes que la fan viure en la mentida permanent per simular una vida quasi perfecta. Stella la rep a sa casa on viu aparentment feliç, enamorada del seu marit, Stanley Kowalski, un home de geni primitiu, rude i violent.

Malgrat la seua educació, Blanche manté una actitud arrogant i una certa atracció malaltissa pel seu cunyat. El seu esperit turmentat, degut al suïcidi del seu marit que no ha acabat de pair, li portarà problemes i provocarà conflictes que alteraran la vida de la jove parella i la del seu amic Mitch.

L'obra ve precedida per diversos premis a les Illes Balears.

Funcions: dijous i divendres a les 20.30 h. Dissabte i diumenge a les 19 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.