dimarts, 11 de setembre del 2018

Tornen els Premis de les Arts Escèniques Valencianes



Els Premis de les Arts Escèniques de la Generalitat, que organitza l'Institut Valencià de Cultura, han seleccionat els finalistes d'enguany per reconéixer els millors espectacles i professionals de les arts escèniques valencianes. Els premis es lliuraran l'1 d'octubre en una gala que se celebrarà al Teatre Principal de València i que À Punt retransmetrà en directe. 

'Mulïer', producció de la companyia Maduixa Teatre, és l'espectacle que més nominacions ha aconseguit: sis candidatures (millor direcció escènica, millor direcció coreogràfica, millor ballarina, millor espectacle d'arts de carrer, millor composició musical i millor vestuari). La segueix 'La Celestina', de Bambalina Teatre Practicable, amb cinc nominacions (millor direcció escènica; millor actriu; millor versió, adaptació o traducció; millor escenografia, i millor espectacle de teatre). L'Institut Valencià de Cultura ha obtingut nou nominacions pels muntatges 'Cuzco', 'Divines paraules', 'Els nostres', 'La guerra dels mons 2.0' i 'De Sukei a Naima'. 

Els Premis de les Arts Escèniques Valencianes 2018 suposen la recuperació d'aquests premis, que el Govern anterior va deixar de celebrar l'any 2010.

Si voleu conéixer els finalistes en cada disciplina, consulteu-ho aquest enllaç.

Enhorabona a tots els finalistes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.