dimarts, 15 d’octubre del 2019

Bones expectatives: 'El Moviment', nova producció de CTM

En temps convulsos on es retallen llibertats individuals, els nostàlgics del passat dictatorial trauen a relluir els fantasmes del passat fins i tot al Parlament i, entre els polítics, semblen impossibles els pactes, la Companyia de Teatre Micalet (CTM) ens presenta l'estrena de El moviment on ens planteja uns quants dubtes:

"- Sabem dialogar i arribar a pactes?
- Quina responsabilitat tenim com a generació en haver silenciat la història a les generacions més joves?
- Franco està més present en la nostra societat del que pensem?
- Els joves coneixen la nostra història recent?

El Moviment, una reivindicació de la convivència i de la tolerància. Una metàfora sobre les possibilitats de manipulació de les persones. Una reflexió sobre l'obediència i la creació d'opinió pròpia."



En principi el tema ja s'ho val i poder contrastar els dubtes que ens planteja, també. A més a més, hi ha la garantia del text, escrit per Manuel Molins (Premi d'Honor de les Arts Escèniques 2018), la direcció de Joan Peris, un repartiment interessant format per Ximo Solano en el paper de professor i un grapat d'alumnes representats per Paula Albert, Helena de Luis Sapiña, Mateo Medina, Sergio Novella, Edu Rodríguez i Cristina Sanmartín. 

A tot això cal afegir que la producció és de la COMPANYIA TEATRE MICALET que ahir va rebre, dins els Premis de les Arts Escèniques, el guardó a Millor espectacle de teatre (mireu del minut 1:52:26 al 1:56:05) per El Jardí dels cirerers, producció que tornarà a l'escenari el proper mes de febrer. Enhorabona!

Peu de foto: publicat a TEA3, núm 28, pàg. 15

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.