divendres, 4 d’octubre del 2019

#PepitaiMariua al Teatre Micalet

Anit es va estrenar al Teatre Micalet de València amb èxit de públic #PepitaiMariua on Pepa Cases i Maria Juan defensen intel·ligentment i amb energia i comicitat un text basat en la seua capacitat com a monologuistes. L'obra s'estructura de forma oberta i, donada l'habilitat demostrada també en el programa Comediants, permet la improvisació i la inclusió d'anècdotes lligades aparentment a la pròpia "vida personal" d'aquestes dues actrius.

A partir de la idea de mostrar les habilitats (les d'una més que les de l'altra) sobre la dansa contemporània, Pepita i Mariua ens expliquen amb molta comicitat, entre d'altres, les conseqüències positives i negatives de la hiperactivitat, els obstacles a superar per aconseguir la igualtat en la parella, algunes anècdotes al voltant de la higiene íntima en la dona... o com fer l'amor amb humor, independentment de l'edat i el temps compartit entre qualsevol parella.

Totes dues creen un espectacle interessant, ple d'humor i crítica súbtil on les interpel·lacions als espectadors també estan presents tot demostrant una de les seus habilitats: estar ben despertes en escena i poder incloure qualsevol resposta que s'hi adiga a un comentari emés durant la funció. 

El públic de l'estrena va riure i va aplaudir les genialitats, en ocasions basades en l'absurd, que van explicant aquestes enèrgiques comunicadores que també podeu veure a la televisió valenciana À punt en altres programes com Assumptes interns o Trau la llengua.

L'espectacle té una durada d'una hora i quart aproximadament i estarà en cartell fins al proper diumenge. Si en sou fans no us el podeu perdre. I, si esteu amb ganes de diversió, al Teatre Micalet la teniu garantida fins al diumenge 6 d'octubre.

No us perdeu l'espectacle!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.