dilluns, 31 d’octubre del 2016

Quijote, un clàssic de Bambalina compleix 25 anys

El Teatre Micalet ens permet tonar a veure aquesta obra, peça important en la trajectòria del grup Bambalina. S'hi representarà entre el 10 i el 13 de novembre. Mireu-vos les agendes i reserveu les entrades si encara no l'heu vista; estic segur que us sorprendrà tant als menuts com als adults de la casa. I, si ja l'heu vista en una altra ocasió, no us caldrà la publicitat, el record en serà prou per animar-vos a repetir i veure què ha canviat en aquests 25 anys.



Quijote, una obra representada en més de 40 països i 88 ciutats de mig món, ha esdevingut un clàssic en el repertori de Bambalina. Enguany compleix 25 anys i està prop ja de les 500 representacions. 

A partir del clàssic literari que conté els valors essencials d’una gran obra, Bambalina Teatre Practicable ha connectat l’obra de Cervantes amb un públic actual, atenent a una estètica contemporània. El secret de Quijote no està en les paraules sinó en els gestos, tant dels actors com dels titelles. 

Espectadors de totes les edats, religions, gènere, formació i condició social han aplaudit aquest Quijote amb el mateix entusiasme, arravatats per temes universals com la bogeria, l’amistat o l’amor; comportaments humans presents en totes les cultures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.