divendres, 24 de novembre del 2017

Homenatge a Josep Lluís Sirera



     L’Associació Valenciana d’Escriptores i Escriptors (AVEET) anuncia un merescut homenatge públic a Josep Lluís Sirera. Serà el proper dimecres, 29 de novembre de 2017, a les 19 h, al Centre del Carme Cultura Contemporània, C/ Museu, 2.

     Aquesta és una bona ocasió per reconéixer els mèrits i les aportacions que Josep Lluís va fer a la societat (Zero responsables), a la cultura en valencià (Ordo prophetarum, estudis i aportacions per a la recuperació de El cant de la Sibil·la), al teatre valencià (traduccions i obres teatrals pròpies, la major part en col·laboració amb el seu germà Rodolf des de l'Homenatge a Florentí Monfort), publicacions sobre dramatúrgia teatral (FUGHARD, Atol: Entre els porcs), crítica literària i assaig (Passat, present i futur del teatre valencià o Història de la literatura valenciana) i la multiplicitat d'articles escrits a la premsa (molts sobre les crítiques de les obres estrenades als teatres valencians).

     Per ajustar-se a l'aforament amb què compten al claustre gòtic, suposem, cal confirmar als organitzadors l’assistència al mail escriptoresiescriptorsteatrals@gmail.com

     No perdem aquesta oportunitat de retre-li homenatge al qui fou professor de la Universitat de València i home de teatre. Amb la seua informació i la transmissió de coneixements sobre el teatre popular i, especialment, sobre el teatre representat durant la segona meitat del segle XX i començaments del s. XXI, Josep Lluís siurera transmeté, als seus alumnes i al públic en general, l'estima pel bon teatre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.