dimarts, 18 de setembre del 2018

El teatre Micalet estrena temporada amb 'No estem bé'

Dijous, 20 de setembre, a les 20,30 h. el Teatre Micalet de València alça el teló de la nova temporada amb dos monologuistes i grans humoristes de la nostra escena: Maria Juan i Eugeni Alemany. 




Aquesta histriònica parella, tenen una gran capacitat d'improvisació que els permet interactuar amb els espectadors sense perdre el fil de l'obra. Tots dos són molt creatius i transmeten tanta força i energia dalt l'escenari com quan ho fan davant d'una càmera de televisió. 

Si voleu divertir-vos, no deixeu passar aquesta ocasió. A saber el que volen dir amb el títol que li han posat a l'obra: No estem bé. Els farà mal la panxa, els picarà la curiositat...? Serà que ens volen dir que no estan bé del cap, que els falta un bull? Si voleu resoldre l'enigma, teniu temps fins al dia 30 de setembre per acudir al Teatre Micalet i veure en directe: No estem bé

I, després de la funció, si tampoc vosaltres "n'esteu bé" serà que l'espectacle us ha sabut a poc, que us heu partit la caixa de riure o... Escampeu la vostra opinió per les xarxes socials i aneu fent gola a qui no haja vist encara la funció; junts i en directe, la parella de còmics que ha envaït també la pantalla de televisió À punt guanyen molt.

Us ho dic ja: tenen tant de perill com qui els va darrere al Teatre Micalet a partir del dia 4 d'octubre!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.