divendres, 16 de desembre del 2016

Two ladies or not two ladies

De nou tenim la sort de comptar a València amb una obra divertida i brillant on Noèlia Pérez i Josep Zapater s'ho passen la mar de bé i fan que la pròpia diversió traspasse la barrera de l'escenari i arribe al públic. Aquests dos actors, amb la seua comèdia gamberra i unes veus prodigioses, creuen sovint el terreny del que es considera masculí o femení i ens dibuixen dos personatges interessants del món del musical de la nit valenciana.

La música i les cançons són interpretades en directe per Noèlia i Josep que, amb les lletres i la presentació de cada número musical, de forma irònica o tendra, despullen les seues emocions i mostren les entranyes de dos éssers ben particulars que podrien ser capaços de sacrificar-ho tot l'un per l'altre.

En Two Ladies or Not Two Ladies, a la manera del millor cabaret de Bertol Brecht, el món interior de la diva i del músic que l'acompanya cada dia aniran aflorant davant el públic, des del més reprimit silenci, per descobrir a l'espectador l'ànima, els desigs i les emocions més callades. 

L'espectacle estarà al Teatre Micalet de València des del 22 de desembre al 8 de gener. No us el perdeu i repetiu si ja l'heu vista perquè en aquesta ocasió, a més, presenta novetats gràcies també a la col·laboració de Rodolf Sirera i de Carles Alfaro.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.