dimecres, 16 de desembre del 2020

Patricia Pardo ens transporta al circ amb 'Perenne', un espectacle valent

 

 
  


Torna Perenne al Teatre Rialto de València. Una producció de l'Institut Valencià de Cultura, amb dramatúrgia, direcció i la mirada crítica de Patrícia Pardo.  Es tracta d'un espectacle de circ eclèctic on s'exhibeixen acrobàcies terrestres i aèries, equilibris, malabars, dansa, clowns i música en directe per part de Luna i Panorama dels Insectes. Al mateix temps que els números de circ es van succeint, a través d'uns quants monòlegs, l'espectacle se centra en l'existència, el pas del temps, l'amor, el sexe, les relacions personals o la mort, temes que afegeixen a l'espectacle de circ un element purament teatral com és la paraula i la reflexió. 

En l'obra, que representen María Josefa Borrego, Raquel Carpio, Carmen Díaz, Miguel Ángel Fernández, Lorena Marciana, Anaïs Mas-Masiá, Hèctor Rodríguez i Mónika Vázquez, actors i actrius de diferents edats, s'hi barregen la joventut i la vellesa. Uns i altres ens demostren que, en equip i amb bona harmonia,  l'edat que, a priori, pot pressuposar una limitació per a l'espectador, deixen de ser-ho quan s'actua amb energia i professionalitat, des de la humilitat i el control que s'hi nota en escena.

Un espectacle valent, amb molta energia que llueix en escena; un espectacle que trenca esquemes,  barreja gèneres amb encert (monòlegs, circ i un acompanyament musical "brutal"). Esperem que l'IVC done la possibilitat a la companyia d'entrar en algun dels circuïts establerts perquè el coneguen també en altres ciutats del País Valencià i no esdevinga flor d'un dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.