dijous, 21 d’abril del 2022

Tramvia, número 12, un entreteniment amb molta marxa

Segueix el Cicle de Companyies Valencianes programat per l'IVC al Teatre Rialto de València amb un espectacle de circ molt atractiu per al públic familiar. Una molt bona ocasió perquè els menuts de casa també s'ho passen bé a través d'un viatge que no acaba d'arrancar però mou els passatgers a interactuar, mentre esperen l'eixida del tramvia, a jugar i mostrar les seues habilitats de circ: Tramvia nº 12

L'espectacle es podrà contemplar des del 21 al 24 d'abril al Teatre Rialto. Alguns elements a destacar són l'entreteniment, la bona música en directe, els malabars, acrobàcies, equilibris, moviments aeris i, els clowns que generen vitalitat i desperten les rialles i l'aplaudiment del públic. El muntatge, a més, ve avalat pel premi al millor espectacle de circ dels Premis de les Arts Escèniques Valencianes 2021 i, segur, que no us deixarà indiferents lhora d'espectacle.



 FITXA TÈCNICA



DIRECCIÓ ESCÈNICA: Pablo Meneu 
ARTISTES DE CIRC: Dayne Álvarez, Ventura Cano, Elena Donzel, David Sessarego, Alberto Vidal
MÚSICS: Abraham Gómez, Sergi Renovell, Toni Martínez 
ARGUMENT: cinc diferents personatges es troben en una peculiar estació, estan nerviosos i desubicats, volen fugir però el tramvia mai ix. Esperen... Aquesta emoció col·lectiva provocarà en ells una forma inesperada de relacionar-se, una necessitat de compartir l'experiència, descobrint tot el talent, la creativitat, el sentit de l'humor i les habilitats que els uneixen. 
DURADA: 60 min 
EDAT RECOMANADA: tots els públics 
GÈNERE: teatre, circ, musical

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.