dimecres, 22 de gener del 2020

Una estrena esperada: El jardí dels cirerers

TORNA al Teatre MICALET de València entre el 29 de gener i el 23 de febrer.

Potser no exagere si us dic que estem davant d'una de les estrenes més importants de la temporada. La solidesa del text, les aportacions de Manuel Molins (que està en un procés extraordinari de creació) i la direcció valenta de Joan Peris se sumen als valors que transmet l'obra d'Anton P. Txékhov. A més, comptem amb la garantia del conjunt d'actors i actrius que la representaran, profesionals que ens han demostrat moltes vegades que saben generar el clima apropiat perquè l'espectador en gaudisca de les tensions, subtileses i poesia que creà l'autor.


En la fotografia: Josep Manel Casany, Cristina Garcia, Pilar Almeria, Laura Romero, Berna Llobell i Guille Zavala

La reestrena serà el proper dimecres 29 de gener a les 20,00 h. L'obra, El jardí dels cirerers. I la Companyia de teatre Micalet serà qui represente aquesta gran obra del teatre universal al Teatre Micalet de València. L'obra es mantindrà en escena fins al 23 de febrer.

El jardí dels cirerers és un text carregat de sentiments (la deixadesa, l'estima, l'enyor, el poder dels diners...) que representa ben bé el declivi d'una família de l'aristocràcia russa que veu perdre les seues possessions perquè està fortament endeutada. Amb aquest rerefons, l'obra ens mostra els sentiments dels personatges i reflexiona sobre un món en crisi. Les pròpies paraules finals de la protagonista ens deixen veure l'enyor per tot allò que un dia formà part de l'esplendor familiar i ara s'esvaeix: "Oh, el meu jardí estimat, tan bonic, tan tendre, la meua vida, la meua joventut, la meua felicitat, adéu!... Adéu!... Donar l'últim cop d'ull a aquestes parets..."

No us perdeu l'obra.

PUBLICAT ANTERIORMENT EL 5/11/2018

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.