dijous, 10 de març del 2022

Fràgil, un luxe per als sentits

Anit Maria Andrés va estrenar, al Teatre Micalet de València, l'obra Fràgil, un espectacle en petit format, deliciós, on l'actriu demostra el seu domini del gest i de la paraula. A través del llenguatge del clown, aquesta pallassa eixerida ens conta una història senzilla mentre espera una cita que no acaba d'arribar. La sensibilitat i les sorpreses, previsibles com només els clowns saben fer, et porten a la ment en alguns moments al Charlie Rivel més tendre.


I és que, sovint, la poesia es troba en les coses més quotidianes; de vegades, la paraula no necessita de lletres, s'alimenta de gestos i de sons; en ocasions, les coses més senzilles es fan complicades; excepcionalment, les sorpreses venen en envàs de cartró i sense llaçada perquè són tremendament fràgils, extremadament sensibles... I portar sensacions a un espectacle per despertar el somriure no és gens fàcil i Maria Andrés ho fa amb sensibilitat, professionalitat i imaginació només amb el suport d'unes caixes de cartró, una corda d'estendre, un micro, un toc de música i una bona il·luminació.

No us perdeu la funció, eixireu del Teatre Micalet amb bon sabor de boca. Això sí, recordeu que és en clau de clown i molt Fràgil; per tant, no us deixeu a casa  la xiqueta o el xiquet que porteu encara dins.


Estarà en cartell fins al diumenge, 13 de març. Al Teatre Micalet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.